Midtfrugt Viborg ApS

er et ungt firma

med mere end 60 års erfaring.

 

Midtfrugt Viborg ApS udspringer af Niels S. Kroustrup frugt engros ApS, hvor Keld Kvolsgaard Jensen indtrådte som ejer i 2009. Det er også Keld, som i dag driver Midtfrugt Viborg ApS med de samme traditioner som altid.

Selvom virksomheden med årerne har ændret sig betydeligt, holder vi stadig fast i vores mål om en personlig og professionel kontakt med vores mange gode kunder.

Kunder som ved, at

vi sætter kvaliteten i højsædet og kunden i centrum.

 

Vi ved nemlig at tilfredse kunder er vores eksistensgrundlag. Hos os er service ikke bare en høflig stemme i telefonen eller en behagelig chauffør, der kommer med varerne - derimod gælder det i samtlige processer i firmaet.

Kundekredsen består af alt lige fra små cafeer, købmænd og grillbarer til store hoteller, storkøkkener og institutioner.

Vores sortiment omfatter alt frugt og grønt, en lang række cateringprodukter, såsom snittet salat, mejeriprodukter, forkogte kartofler, rå skrællede kartofler i vand, og alt i æg og ægprodukter. Kan du ikke finde det du ønsker i vores Ehandel, så kontakt os og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at skaffe det til dig.

Vi køber vores varer hos danske storimportører af sydfrugter, samt sæsonens grøntsager hos de lokale frugt- og grøntavlere, hvor vi dagligt får leveret friske varer. Derudover importerer vi varer fra Tyskland og Holland.